Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lex Jóbarátok
  2015-05-15 07:10:58, péntek
 
  Lex Jóbarátok


Posted on 2015/05/15 Szerző: Admin


Tállai András államtitkár tegnap jelentette be a növekedési adóhitel bevezetését, ennek lényege, hogy az a cég, amely előző évben ötszörösére növeli adózás előtt eredményét, az elhalaszthatja az adófizetést. Csakhogy ilyen cége az állami megrendelésből működő fideszes oligarchákon kivül senkinek nincsen.
Kis szerencsével adókedvezményt kaphat a saját lábán álló Tiborcz-Orbán Ráhel család, Mészáros Lőrinc és az ő disznófarmja, meg a Közgép helyébe lépő Duna Aszfalt. De bárki, akinek cégét a FIdesz aránytalanul sok közbeszerzéssel dobja meg. Nem kaphat viszont adókedvezményt olyan földi halandó, aki nem az állam korrupciós csöcsén éldegél. Elég ritka ugyanis az, hogy egy cég egyik évről a másikra megötszörözze adózás előtti bevételét. Persze, mint emlitettük, az állami klientúrát kivéve.
Alcsútdoboz, 2014. november 18. Orbán Viktor miniszterelnök, Tessely Zoltán fideszes országgyûlési képviselő és Mészáros Lőrinc (Fidesz-KDNP) felcsúti polgármester (középen, b-j) a Búzakalász 66 Felcsút Kft. bányavölgyi mangalicatelepének avatásán a Fejér megyei Alcsútdobozon 2014. november 18-án. Mögöttük Tessely Zoltán fideszes országgyûlési képviselő. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Alcsútdoboz, 2014. november 18.
Orbán Viktor miniszterelnök, Tessely Zoltán fideszes országgyûlési képviselő és Mészáros Lőrinc (Fidesz-KDNP) felcsúti polgármester (középen, b-j) a Búzakalász 66 Felcsút Kft. bányavölgyi mangalicatelepének avatásán a Fejér megyei Alcsútdobozon 2014. november 18-án. Mögöttük Tessely Zoltán fideszes országgyûlési képviselő.

Mészáros ugye nem csak ezt kapja ajándékba a TAO-milliárdok, földek, állami támogatások mellé, hanem a sertéshús áfájának csökkentését is. Miután megnyitotta az ország egyik legnagyobb sertéshús feldolgozóját. És mit kapnak az ápolók, a mentősök, a szociális munkások, a közmunkások, a bérből és fizetésből élők az államtól? Annak az egykulcsos SZJA-nak a csökkentését, amely pont nem nekik ad nagyobb segítséget, hanem a felső középosztálynak. Ami egy bruttó 150 ezres fizetésnél, havi 1500 forintot, míg egy bruttó 1 milliósnál havi 10 ezer forint kedvezményt jelent. Pedig az ápolóknak, szociális munkásoknak, a keményen dolgozó embereknek talán nagyobb szükség lenne erre.
És hogy mi köze a kettőnek egymáshoz? A teljes szja-csökkentés egyébként körülbelül 100 milliárdba került, Mészáros Lőrinc csak az egyik, állami megbízásokon hízlalt cégéből 1,26 milliárd forintot vett ki. Ez azt jelenti, Mészáros állami megrendelések révén egymaga legalább 80-ad annyi pénzt vett ki mint amennyit most összesen a 2,5 millió adófizető kapott a kormánytól. Tehát Mészáros a Mészáros és Mészáros kft-ből, amely lényegében állami megrendelésekből él, pont annyi pénzt szedett ki, mint amennyi 30 ezer polgártársunk adókedvezménynek összege. Ugye ez nem csak szerintünk elfogadhatatlan?
(kettosmerce)
Bal-Rad komm: Elfogadhatatlan?! Már miért lenne elfogadhatatlan?! Hiszen maffiózóink mindig azt követelték, hogy ne a politika irányítsa a gazdaságot, hanem a gazdaság a politikát!
Most aztán nem történik más, minthogy a GAZDASÁG FŐszereplői-AKIK NEM POLITIKUSOK-ráveszik a NEM gazdasági szereplő politikusokat, hogy a GAZDA(g)SÁG ÉRDEKÉBEN tegyenek!
És ez így helyes! Hiszen így jut érvényre a piaci elv! Ami a kapitalizmus lényege! Ennek mentén aztán érvényesülhet a tehetség, a szorgalom, a bátor kockázatvállalás.
Hogy történetesen VALAKI a Keresztapa jóbarátja? Véletlen az!
Ha pedig valaki a Keresztapa veje? No ez már bátorság! Komoly kockázatvállalás! (Merthogy ő már nem a Tiborcz Pista, hanem “A" Ráhel férje!)
Biztosak lehetünk: ezek a kedvezmények pedig a MAGYAR NÉPGAZDASÁGOT fogják szolgálni! A NÉP-gazdagítja a NER-csúcsát. A NÉP kétharmadának akaratából.


https://balrad.wordpress.com/2015/05/15/lex-jobaratok/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kockázatvállalás, adókedvezménynek, megrendelésekből, elfogadhatatlan, közbeszerzéssel, középosztálynak, elhalaszthatja, adókedvezményt, miniszterelnök, megrendelésből, kétharmadának, megrendelések, érvényesülhet, népgazdaságot, alcsútdobozon, megötszörözze, politikusokat, polgártársunk, feldolgozóját, megbízásokon, csökkentését, történetesen, szerencsével, kedvezmények, kapitalizmus, polgármester, oligarchákon, aránytalanul, disznófarmja, államtitkár, kettosmerce, alcsútdoboz, támogatások, politikusok, közmunkások, kedvezményt, növekedési adóhitel, állami megrendelésből, saját lábán, állam korrupciós, másikra megötszörözze, állami klientúrát, sertéshús áfájának, ország egyik, szociális munkások, egykulcsos SZJA-nak, felső középosztálynak, keményen dolgozó, kettőnek egymáshoz, teljes szja-csökkentés, politika irányítsa, kapitalizmus lényege, Tállai András, Tiborcz-Orbán Ráhel, Mészáros Lőrinc, Duna Aszfalt, Orbán Viktor, Tessely Zoltán, Mészáros Lõ, Felcsút Kft, Mögöttük Tessely Zoltán, Koszticsák Szilárd, Tehát Mészáros, GAZDASÁG FŐszereplői-AKIK NEM POLITIKUSOK-ráveszik, Tiborcz Pista, MAGYAR NÉPGAZDASÁGOT,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Maradék idő  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  próbáljuk ki az őszinteséget  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Fodor Ákos költő,  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  képre írva  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Két ember becsülete  Föld napja április 22  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Ma  Pillangó  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Két tekintet van  Szent György nap  Alakot vált...  Miért nem menti meg Jézus...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fák lelke  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Életművészet  Facebookon kaptam  Pillangó  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Föld napja április 22  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Ez a jó az alvásban.  Ünnepelj csak  Bella István: Zsoltár  Az Európai Unió is foglalkozik...  Környezetvédelem  Mindenünk, amink van, amit sze...  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Próbálkozni kell ahhoz,  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
növekedési adóhitel, állami megrendelésből, saját lábán, állam korrupciós, másikra megötszörözze, állami klientúrát, sertéshús áfájának, ország egyik, szociális munkások, egykulcsos SZJA-nak, felső középosztálynak, keményen dolgozó, kettőnek egymáshoz, teljes szja-csökkentés, politika irányítsa, kapitalizmus lényege, bátor kockázatvállalás, kedvezmények pedig, kockázatvállalás, adókedvezménynek, megrendelésekből, elfogadhatatlan, közbeszerzéssel, középosztálynak, elhalaszthatja, adókedvezményt, miniszterelnök, megrendelésből, kétharmadának, megrendelések, érvényesülhet, népgazdaságot, alcsútdobozon, megötszörözze, politikusokat, polgártársunk, feldolgozóját, megbízásokon, csökkentését, történetesen, szerencsével, kedvezmények, kapitalizmus, polgármester, oligarchákon, aránytalanul, disznófarmja, államtitkár, kettosmerce, alcsútdoboz, támogatások, politikusok, közmunkások, kedvezményt, bányavölgyi, ötszörösére, adófizetést, maffiózóink, munkásoknak, megnyitotta, bevezetését, főszereplői, egykulcsos, korrupciós, fizetésből, legnagyobb, milliósnál, gazdagítja, segítséget, keresztapa, fizetésnél, körülbelül, emlitettük, kormánytól, eredményét, követelték, lényegében, szerintünk, jelentette, klientúrát, növekedési, koszticsák, búzakalász, embereknek, milliárdok, csökkentés, akaratából, gazdaságot, milliárdba, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6073
  • e Hét: 20303
  • e Hónap: 31414
  • e Év: 184910
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.